Hot Stone Massage

Beskrivelse

Hotstone massage er en luksuriøs og effektiv massageteknik, der har været anvendt igennem mange tusinde år i japanske og kinesiske behandlinger. Massagen er en dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt, der langsomt fjerner infiltrationerne. Hotstone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.

Under behandlingen fokuseres der på kroppens energibaner og meridianer for derigennem at opløse blokeringer og skabe fysisk og åndelig balance. Dette vil kunden mærke ved at musklerne afspændes, deres sind slipper kontrollen og deres krop samt sjæl slapper totalt af. Hele kroppen får en dybdevirkende, fysiurgisk massage med varme lavasten, som placeres på kroppens energicentre. Disse sten er med til at rense og oplade deres chakraer. En Hotstone massage øger blodgennemstrømningen, så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.

Kurset er både til dig, der allerede er behandler idet Hotstone massage er et godt supplement, men kurset henvender sig også til dig, som er nybegynder i terapi og wellness eller dig som privatperson, der vil forkæle familie og venner.

Praktisk

Pris: kr. 1.500,-
Varighed: 1 dag
 

Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du meget velkommen til at kontakte kursus ansvarlig:
Gitte Møller
+45 75 72 14 80

Eller send en mail med navn, tlf. nr. og spørgsmål på kontakt@skh-vejle.dk , så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at komme og besøge skolen.

Tilmeld dig

Information

Praktisk undervisning samt materiale som bliver brugt på dagen.

Underviser Gitte Møller

Kursusbevis udstedes.

1 dags kursus fra 09.00 – 15.00

Pris for kurset er kr. 1.500,- inkl. moms.

Max. 12 deltagere på kurset.

Leverandørliste vil blive udleveret ved kurset.

Der er mulighed for at parkere tilkøbe parkering i Bryggen (indkøbscenter i Vejle) hvor de første 2 timer er gratis, som ligger lige ved siden af Skønhedshuset midt i Vejle. Eller hos Enghavecenteret hvor den første time er gratis som ligger ved Skønhedshuset

Fakta ligger meget tæt på Skønhedshuset, men gågaden med diverse butikker samt Bryggen ligger også tæt på. Der er rig mulighed for at handle sandwich, juicer (Joe and the juice) og salater til frokost.

Afbudspolitik ved afbud af købt kursus tilbageholdes 250,- kr. til administrationsgebyr.

Meldes der afbud fra 3 uger før kursusstart tilbageholdes det fulde beløb.