Ring til os på 75 72 14 80|Kontakt|UK|||
Kurv 0,00 DKK

Brands/mærker

Medex Bio science cosmetics
Avanceret terapeutisk hudpleje udviklet på biomedicinsk teknologi

MEDEX er en serie af fantastiske hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og special uddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer at kunden altid er i trygge og professionelle hænder.
Produkterne udvikles i MEDEX Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitets klinikker.
Alle MEDEX produkter er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov.
MEDEX er førende inden for bl.a. behandling af akne, anti-age, før- og efterbehandling ved kosmetisk kirurgiske operationer samt en lang række andre special behandlinger inden for cosmeceuticals.

MEDEX - HUDPLEJE DER GØR EN FORSKEL

Find produkterne på vores webshop her

 

Dr. Baumann
Dr. Baumann sælges kun hos professionelle kosmetologer, forhandles ikke på nettet til private!

Dr. Baumann bygger konsekvent på viden fra dermatologien og allergologien. Disse retningslinier for vores kvalitet kan vi sammenfatte i begrebet „bionomi“. Dr. Baumann vælger grund- og virkestoffer,der kommer så tæt på hudens naturlige stoffer, som det er muligt. Med Bionom skønhedspleje fokuserer vi på, at tilbyde alt hvad du behøver for at opnå en sund og velplejet hud. Dr. Baumann hud- og kropspleje dækker ethvert behov til kvinder og mænd.

Den udsøgte bionome pleje:
- uden kemisk konservering
- uden parfume
- uden mineralske olier
- med specielle liposomer
- med vegetabilske olier
- uden indholdsstoffer fra dyr
- uden overflødig emballage

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter.

Indenfor kosmetik er især parfume og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor har vi hos Dr. Baumann kosmetik brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume. Dr. Baumann Forschung har igennem flere års forskning og erfaring banet vejen med bionome produkter. I vores bionome produkter giver vi Dig som forbruger sikkerhed for, at alle produkter er non-comedogene. Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, uden mineralske olier og lanolin og uden kemiske konserveringsmidler.

Bionome produkter er udviklet med miljøet i tankerne og Dr. Baumann Forschung sikrer, at alle planteudtræk er fra rene kilder. Dr. Baumann Forschung anvender udelukkende naturlige planteolier, derved minimeres allergi risikoen, og der opnås større hud tolerance. Produkterne er ligeledes fremstillet uden dyreforsøg og uden overflødig emballage

Vi stiler mod høj ”Bionom skønheds-pleje”.

Vores mål er at gøre det maksimale for dig og din hud, indenfor de grænser som dine arveanlæg sætter. Mange lader næsen eller øjet afgøre købet af hudplejeprodukter, men vi anbefaler, at man først og fremmest kigger nøje på INCI-DEKLARATIONEN, for kun med de rigtige indholdsstoffer i produkterne og den rigtige ernæring, får man en sundere hud med en flottere udstråling.

Mange tror, at ”naturkosmetik” er det bedste for huden, men natur er kun gavnlig for huden, hvis huden og dens immunceller kan forlige sig med stofferne. Vi bør ikke blindt bruge ”natur til huden”, men istedet omhyggeligt vælge produkter, som tager hensyn til ”hudens natur”.

Vi, som ansvarlige producenter, udvælger råstoffer som har mindst mulig risiko for at give allergi. Desuden udelader de to hyppigste allergi-udløsere - nemlig kemisk konservering og parfumestoffer. Ved at aflure naturen er det lykkedes at gøre hudplejepræparaterne holdbare uden kemisk konservering.

Dr. Baumann´s hudpleje serie kan benyttes af alle og især fra 25 til 45 år.

 

Dr. Baumann SkinIdent

SkinIdent® PURE SKIN CARE til den modne hud fra 45+

Dr. Baumann’s SkinIdent var den første hudpleje serie, der udelukkende er opbygget af hud og kropsidentiske indholdsstoffer og vitaminer udvundet på planter og frugt.

Dybdevirkningen med SkinIdent basispleje med Dr. Baumann’s Liposomer er grundlaget for den perfekte pleje. Liposomerne øger hudens fugtindhold og sluser vigtige virkestoffer som f.eks. vigtige vitaminer ind i huden. Liposomerne er geniale virkestoffer med mange funktioner bl.a. også mod tørhed, rynker og slap hud samt yder beskyttelse og er regenererende.

Din hud bliver synligt mere frisk, - tørhed og sensibilitet normaliseres og huden regenereres hurtigere med den forbedrede blodgennemstrømning fra produkterne. Hudens ældning får mindre fart og virker mere ungdommelig og sund.

SkinIdent hudpleje serien er den generelle serie til den modne hud fra 45+
- uden konserveringsstoffer
- uden parfume, duftstoffer og æteriske olier
- uden mineralske olier
- uden indholdsstoffer fra dyr
- uden overflødig emballage
- består udelukkende af hud- og kropidentiske stoffer og vitaminer 

Vigtig information:
Vi beder dig venligst om ikke at anvende rense- og plejeprodukter fra andre serier sammen med SkinIdent produkterne. Hvis disse fremmede produkter indeholder mineralolier, duftstoffer, konserveringsstoffer m.m., kan SkinIdents virkning og hudtolerance blive nedsat eller helt ophævet.

SkinIdent produkterne har en høj virkestofkoncentration og er meget drøje. Anvend kun ca. 1/4 mængde i forhold til al anden kosmetik.

 

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er iSanzi Beauty’s special udviklede vippeserum formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. 

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

Prøv vores øjenvippe serum, med resultatgaranti.

- Længere & fyldigere vipper
- Rig på peptider og antioxidanter
- Resultatgaranti
- Svier ikke ved påførsel
- Oliefri
- Hormonfri
- Fri for parabener
- Ikke tilsat kunstig parfume

*Resultat kan variere fra person til person

Find produkterne på vores webshop her

 

Rosalique
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. 
Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.
Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt. 

Find produkterne på vores webshop her

 

Herôme
PIONEER INDEN FOR HÅND - & NEGLEPLEJE

Herômes hånd- og negleplejeprodukter kan du stille endog meget høje krav til. Hånd- og negleprodukterne er for den kræsne kvinde der ikke vil nøjes, men vil have det ultimativt bedste når det gælder flotte og velplejede hænder og negle.

- Topkvalitet – Laboratorietestede negleprodukter der holder hvad de lover - kvalitet.
- Skånsom og Allergivenlig – Herômes negle- og håndplejeserie er hypoellergen
- Trendy og klassisk – Løbende nye produkter baseret på de nyeste trends, tests og udvikling.
- Komplet produktserie – Komplet koncept indenfor neglepleje og håndpleje.
- Erfaring og troværdighed – Vi er kendt for service og troværdighed.

Find produkterne på vores webshop her

 

CND – neglepleje produkter
Siden 1979 har CND udviklet topmoderne og professionelle produkter og behandlinger, der udvider og forstørre mulighederne for skønhedsbehandlinger indenfor hænder og fødder.

For CND handler det om at tilbyde klinikker og professionelle negleteknikere de allerbedste og mest innovative produkter på markedet.

Hver eneste af CND’s produkter er omhyggeligt afprøvet, testet og undersøgt i deres egne laboratorier, før de når hænderne og fødderne på vores kunder.

Når designere fra hele verden som New York, Paris, Milano og Dubai, skal fremvise de nyeste og mest hotte trends, er CND altid et af produkterne man kan finde backstage. Sammen med de store modedesignere skaber CND trenden for neglemoden. Du får derfor altid de allerbedste og mest innovative produkter som følger med moden og kvaliteten.

CND er en forkortelse for Creative Nail Design.

 

Smileffekt
Med tiden bliver vores tænder usunde at se på. Kaffe, the, ødvin og rygning giver tænderne et guligt skær. Det kan fjernes via kosmetisk tandblegning. Smileffekt er en sikker og behagelig tandblegningsbehandling som giver dig dit hvide smil igen.

Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. Blegningen holder 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne.

Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen som er foreskrevet d. 05. marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er forbudt i EU for salg.
Vi anbefaler at du ikke indtager farvede drikke- og fødevarer 48 timer efter behandlingen, da tænderne er modtagelige over for farvestoffer i den tid.

Efter blegning af tænder kan der komme hvide pletter på tænderne, disse forsvinder efter 1-2 timer.
Blegningsproduktet indeholder IKKE Triclosan

Book tid her

 

Mineralogie makeup
100% kvalitet
Mineralogie indeholder ikke parabener, talkum, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer.

100% naturlig glød
Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød.

100% sund hud
Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden og irriterer ikke den røde, tørre eller sarte hud. Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

100% engagement
Mineralogie prioriterer miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Emballagen er miljø-venlig og fremstillet af genbrugspapir, og der printes med soyablæk for at skåne miljøet. Der testes naturligvis heller ikke på dyr. 

Mineralogie makeup har flere fordele:
– Det føles let og naturlig på huden
– Du får et dækkende naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød
– Super dækkeevne og bruges af professionelle makeup-artister

 

Nvey makeup
NVEY ECO har skabt den mest innovative makeup linje, der er lanceret i dette århundrede. Den unikke genkendelige stil og teknikker fra ren økologisk makeup artistry danner grundlaget for mærket. NVEY ECO’s uskyldige og luksuriøse konsistens giver dig mulighed for at definere og kreere dit eget look, stil med mulighed for at være din egen kreative makeup-artist hver dag.

“Vi bekymrer os om din sundhed, dit velvære og miljøet, derfor bruger vi kun regulerede, godkendte og sikre ingredienser, som passer til makeup.” – NVEY ECO

NVEY ECO indeholder ikke parabener, talkum, mineralske olier og petroleumsolier. NVEY ECO er naturlivis ikke testet på dyr.

Økologisk
For at blive certificeret til denne standard af økologisk makeup skal produktet gennemgå en grundig kontrol af en uafhængig økologisk certificerings organisation som skal bekræfte at fabrikantens produkt formular indeholder mindst 70% økologisk indhold i forhold til vægt.

 

Mythos – naturlig pleje
“Luk øjnene. Træk vejret dybt ned i maven. Lad tankerne flyve til en olivenlund i Grækenland. Du kan dufte den varme, sandede jord og bliver forført af solens stråler mod din hud. Mærk roen brede sig i hele kroppen.” 

Mythos-produkterne er baseret på olivenolie og aktive planter fra forskellige regioner i Grækenland, der ved hjælp af milde, sofistikerede formularer renser i dybden, tilbyder optimal fugt og nedsætter aldringstegn. Mythos efterlader kroppen blød og sund.

“Oliventræet er et symbol på styrke, udholdenhed og frugtbarhed.” Mythos tilbyder milde, lækre konsistenser, der nænsomt forkæler dig fra hænder til fødder - og giver sanseoplevelser til både krop og sind.

Oliven går igen som base i alle produkter, både i form af olivenolie og olivenblade. Olien virker blødgørende, udjævnende, beroligende, anti-oxiderende, forfriskende til sart hud, anti-inflammatorisk og anti-bakteriel. Olivenbladene har en virkning som en skin tonic: sammentrækkende, beroligende, anti-inflammatorisk, antiseptisk og anti-oxiderende.

Producenten bag Mythos har lagt stor vægt på produktsikkerhed. Det vil blandt andet sige:
– Ingen brug af konventionelle konserveringsmidler (herunder parabener)
– Ingen syntetiske farver
– Ingen genmodificerede planter
– Mythos er dermatologisk testet.

 

Konjac Sponge rensesvampe
Konjac Sponge er en serie af 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der giver dig en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt, og de er de blødeste og mest skånsomme på markedet. Svampene er biologisk nedbrydelige og lavet af sundt plantemateriale uden farve- eller tilsætningsstoffer.

Du vil opleve:
*At din hud får en sundere glød og færre urenheder, da svampene både renser og eksfolierer huden
*At blodgennemstrømningen bliver stimuleret og øger væksten af nye hudceller
*At din hud føles friskere og mere velplejet, uden at være tør

Konjac Sponge svampene er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante.
Den er blevet brugt i skønhedsbehandlinger i mere end hundrede år i Japen, da den har vist sig at være perfekt til sart hud.

Undersøgelser har vist, at svampene kan rense og eksfoliere dybt uden at beskadige huden.
Samtidig er den bedre end vaskeklude eller natursvampe, da den tilfører huden fugt undervejs.

 

Gehwol fodpleje produkter
Gehwol er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1868.
Gehwol producerer effektive fodplejemidler, som på grund af virksomhedens brede erfaring består af en utrolig høj kvalitet.
Gehwol er den rigtige løsning på ethvert fodproblem, uanset om man har kolde, svedige eller tørre fødder, men også fødder med lugtgener, revner, hård hud, neglesvamp osv.
Gehwol har et produkt der passer præcis til dit behov.
Her på skolen benytter og bruger vi alle Gehwols produkter. Det er super skønne og lækre kvalitetsprodukter, og med deres effektive virkning kan vi stå inde for dem her på skolen.
Kom op på klinikken og få gode råd og vejledning til at finde det perfekte Gehwol produkt til dig.

Find produkterne på vores webshop her

Luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere